Waarvan gaat mijn schrijvershart sneller kloppen? 

Expertise

Van duurzaamheid tot ouderdomspensioen, van CT-scanner tot Baywatch: het Ministerie van Tekst gaat geen enkel onderwerp uit de weg. Toch ontwikkelde ook ik in de loop der jaren mijn eigen expertisegebieden en voorkeuren. Van onderstaande onderwerpen gaat mijn schrijvershart sneller kloppen.

TECHNIEK/INDUSTRIE

Chemie, de olie- en gasindustrie, medische technologie, innovatieve productiemethoden: ik schreef en schrijf er veel en graag over.                             

ONDERWIJS/WETENSCHAP

Mijn carrière begon ik ooit bij het ministerie van OCW. Nog steeds zijn (hoger) onderwijs en wetenschap onderwerpen die me na aan het hart liggen. Momenteel schrijf ik – zelf oud-Letterenstudent – onder meer voor Until, het alumnimagazine van Tilburg University.

PENSIOENEN/FINANCIËLE DIENSTVERLENING

Helder schrijven over een complex onderwerp als pensioenen? Dat deed ik de afgelopen jaren voor diverse pensioenfondsen. Maar ook verzekeringen en (complexe) leenproducten kennen weinig geheimen voor mij.

INNOVATIE EN DUURZAAMHEID

Slimme mobiliteit, de biobased economy, duurzame landbouw… Nederland is een innovatief land. Voor diverse opdrachtgevers maakte ik mooie verhalen over innovaties die onze wereld een stukje beter maken.